FacebookTwitter

Porto-Muiños

Porto-Muiños (transformación)

PORTO-MUIÑOS é unha empresa familiar. Antonio e Rosa Mirás, a súa muller, comezaron en 1998 a comercializar as algas. Os primeros años as procesaban para comercializar en deshidratado e conserva. Actualmente taméns poden encontrar os seus productos en pó, salazón, fresco, estas últimas con moito éxito. As súas algas distribúense en todos os puntos da comunidade española, e en distintos países dos cinco continentes.

Antonio e Rosa basean o éxito da súa empresa no estudo e a divulgación das calidades organolépticas das algas.

Esta pequena conserveira dedica tamén espazo e tempo á elaboración doutros produtos do mar de Galicia: delicadas conservas de ovas de ourizo de mar, fígado de peixe sapo cuxo sabor e textura obtivo unha boa cualificación dos especialistas, mexillóns con algas, infusións de algas, pasta de sémola de trigo con algas e outros produtos con todo o sabor e a riqueza do Atlántico.

Grupos biolóxicos certificables